Furnizori

 

Logo MAJAR PETIT

Reprezinta o marca de valoare la nivel mondial in domeniul agriculturii ,remarcandu-se prin calitate,fiabilitate si durabilitate in timp. Cu o traditie de peste 28 de ani in domeniul agriculturii , Majar se bucura de o reputatie imaculata atat in randul clientilor cat si al concurentei.

villager

Reprezinta o marca cunoscuta si respectabila in intreaga lume in domeniul de uz casnic si gradinarit . Cu o traditie de peste 10 ani ,Villager va ofera produse inovatoare,ergonomice si fiabile.

 

Villager Garden – Villager Power Tools
Produsele Villager sunt caracterizate prin design-ul ergonomic exclusiv cu functii practice, fiind destinate utilizarii profesionale, semiprofesionale precum si hobby. Villager unifica un spectru larg de produse de inalta calitate cu preturi accesibile. Dezvoltarea constanta, perfectionarea, tehnica de ultima generatie precum si introducerea de produse inovative sunt principalele avantaje Villager.

 

terra_logo

 

Pentru plantare cu succes, însămânțați cu gama Terradonis® care oferă performanțe high-end fara echivalent pe piata. Combinând eficienta low-cost și plantarea de precizie, aceste semănători s-au dovedit utile fermierilor și peisagistilor de peste tot în lume, în special în agricultura organică.